NOU – Reflexoterapie si Masaj somatic
– executam masajul spatelui si regiunii cervicale | capului, feței și frunții | membrelor inferioare și superioare | abdomenului și al toracelui anterior | general și anticelulitic.
Reflexoterapia
nu este doar o metoda de vindecare ce presupune apasarea punctelor reflexogene, ci este o adevarata filozofie. Ea ne arata care sunt conexiunile din corpul nostru, modul in care reactioneaza acesta la anumiti stimuli si cum oglindeste el conexiunile din lumea inconjuratoare. 

Cabinetul efectueaza examinari psihologice in domeniul Psihologia Transporturilor, fiind autorizat de Ministerul Transporturilor pe siguranta circulatiei si pentru conducatori auto profesionisti; atestate rutiere (conducatori auto profesionisti si taxi pentru – angajare , control periodic) si obtinere orice categorie : (A,B,C,D,E,Tr).

Cabinetul efectueaza examinari psihologice pe Siguranta si Aparare Nationala, pentru obtinere-schimbare-control periodic,pentru persoane fizice si juridice care doresc sa detina permis port-arma si agenti de securitate(angajare,mentinere functie)
-examen psihologic  PORT-ARMA.

Examinare pentru obtinere permis auto cat. A, A1, B, C, C+E, D, Tr, si Atestate profesionale.
– examinari psihologice pentru candidatii la obtinerea permisului de conducere auto (toate categoriile) si pentru siguranta rutiera: conducatori auto profesionisti, persoane desemnate, instructori, profesori de legislatie (angajare, mentinere functie, schimbare functie)
– examinari psihologice la solicitarea angajatorului / institutiei abilitate: sesizare, accident, permis suspendat / anulat

Cabinetul efectueaza examinari psihologice in domeniul : Psihologia muncii (angajare-schimbare functie – mentinere functie). Ex:cadre didactice: (se asigura si consiliere psihologica la cazurile cu probleme), asistenti maternali, electriceni,etc.

Examinari in domeniul psihologiei muncii 
– examinarea psihologica in vederea angajarii si repartizarii personalului pe locuri de munca
– examinari pentru intocmirea fiselor de angajare
– examinari psihologice pentru protectia muncii: muncitori necalificati, functii specializate, functii superioare (angajare si evaluare periodica conform legislatiei)
– examen psihologic la angajare si reangajare
– examen psihologic periodic anual, bianual, la doi sau trei ani
– examen psihologic la reluarea activitatii

Consiliere in afaceri si selectie profesionala 
– selectie si evaluare de resurse umane pentru firme / organizatii / agenti economici;
– evaluari psihologice individuale.
– evaluare si testare psihologica (teste de inteligenta, atentie, memorie, creativitate, aptitudini, inventare de personalitate)
– orientare scolara si profesionala
– consultanta psihologica pentru afaceri si management

Consiliere psihologica a persoanei
– consiliere psihologica pentru copii, adolescenti adulti, cupluri
– modalitati de combatere a stresului cotidian
– probleme de comunicare- psihoterapie
– evaluari clinice(stab coef.qi.)